Geanta shopper si tendintele noului an

Pe masura ce trece timpul, ca si in viata de zi cu zi, ritmul in moda devine tot mai accelerat.

Cu 6 luni inainte, stim deja ce trenduri se contureaza pentru sezonul urmator.

Abia s-au lansat colectiile de toamna-iarna in magazine, ca ne si indreptam atentia catre  ce urmeaza sa se intample in primavara anului urmator. In aceste conditii, poate fi dificil sa cumparam strategic.

Ne dorim sa fim si la moda, dar sa avem si produse longevive din punct de vedere stilistic, care sa reziste mai mult de un singur sezon. Ce este de facut?

Cele mai importante sunt accesoriile – geanta si pantofii.

Orice insider stie ca brandurile renumite se sustin in principal prin vanzarea de accesorii, si nu din vanzarea colectiilor de haine – si asta nu e pura intamplare. Motivul este tocmai puterea accesoriilor de a transcende sezoanele, de a se preta unor mixuri cat mai diverse. Asa ca de aici trebuie sa pornim si noi cand hotaram ce vrem sa purtam.

In primul rand, cand dorim sa ne cumparam o geanta, ne informam cu privire la tendintele urmatorului sezon. Astfel, avem sanse mai mari sa alegem un produs care nu va fi uitat in dulap la sfarsitul sezonului pentru ca nu mai avem cu ce sa il purtam. Formele inedite, culorile tari, imprimeurile sunt bune cand avem in vedere o anumita ocazie poate, dar de cele mai multe ori nu rezista testului timpului.

christiandior primvara-vara2

Foto dreapta: Christian Dior, primavara-vara 2014

 

 

 

Foto stanga: Kenzo, primavara-vara 2014 

 

 

 

 

 

 

 

 

In al doilea rand, trebuie sa avem in vedere stilul nostru de viata si stilul nostru vestimentar – chiar daca, spre exemplu, in sezonul de primavara-vara 2014 se vor purta foarte mult gentile-plic sau gentile de mana, daca obisnuim sa fim foarte active, in continua miscare, in mod sigur vom avea nevoie de genti mai mari si care sa poata fi purtate pe umar.

Cum oferta este destul de generoasa, observam ca exista si astfel de optiuni – noutatea consta in modul de stilizare: genti mari purtate in mana ca si gentile plic:

gentiplic

In al treilea rand, dar nu mai putin important, alegem in functie de culorile care predomina in garderoba noastra de baza, incercand totodata sa ne incadram si in tendinte.

Un foarte bun exemplu care ilustreaza o alegere isteata pentru primavara-vara 2014 este geanta shopper Roberta M, cu manere fixe si bareta ajustabila, detasabila, in toate variantele de culori disponibile in acest magazin online – atemporalul negru, discretul grej, dar si noutatile sezonului – rafinatul chihlimbar si tonicul acvamarin:

gentishopper

Pretul si mai multe modele aici

Indiferent de varianta aleasa, geanta Roberta M va putea fi purtata pe umar, ca un shopper bag clasic, atunci cand avem de carat multe lucruri sau va putea fi tinuta pe brat sau in mana cand vrem sa fim in ton cu moda.

Geanta shopper si tendintele noului an 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>