Cum sa asortezi o geanta rosie

In trecut ti-am mai prezentat o geanta de culoare rosie, dar as vrea astazi sa intru un pic mai in detaliu.

Desi este o culoare puternica, vesela, rosul este de obicei ocolit in vestimentatie pentru ca pare greu de asortat. Iar atunci cand este folosit, de cele mai multe ori dozajul este gresit – sigur ai intalnit persoane care adopa tinute cu totul (sau preponderent) rosii – este prea mult, prea obositor pentru ochi.

Cum sa porti insa cu succes aceasta culoare minunata? Secretul consta in folosirea rosului ca accent. Pentru a obtine o combinatie cat mai reusita, poti alege un accesoriu cu linii frumoase – rosul va atrage privirea, asa ca produsul ales trebuie sa aiba un design cat mai placut si sa fie din materiale de calitate. Eu as opta pentru aceasta geanta, marca Sonia Ricci:

poza_sonia_ricci_01

Mi-au atras atentia nu numai culoarea si designul modern, dar si detaliile bine executate si ingeniozitatea sistemului de inchidere dublu – pe langa clasicul fermoar, geanta este pliata de o bareta care se inchide cu o cheita aurie. In plus, in afara de manerele scurte, are si o bareta detasabila, reglabila, a carei linie se continua printr-un detaliu elegant pe lateralele gentii. Dimensiunile generoase (30 x 38 x 20 cm) fac din ea geanta de zi perfecta.

Pentru a-i conferi statutul de piesa-vedeta a oricarei tinute, o astfel de geanta se potriveste cel mai bine in combinatii de culori neutre sau calde. Este bine sa eviti sa o folosesti impreuna cu imprimeuri prea complicate – daca totusi doresti o astfel de combinatie, alege un imprimeu minimal, geometric sau un animal print – acesta din urma preferabil redus la un accesoriu.

Uite si cateva exemple de tinute:

tinutacugeantarosie_01

tinutacugeantarosie_02

Cum sa asortezi o geanta rosie 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>