Geanta casual neagra – Sonia Ricci

soniaricci

Este foarte interesant cum, in ultima vreme, datorita faptului ca se apropie sarbatorile, foarte multi detinatori de magazine online au inceput sa se reaprovizioneze, astfel incat perioada craciunului sau a revelionului sa le aduca profituri cat mai mari. Fie ca este vorba de produse din categoria celor electronice sau electrocasnice ori de articole vestimentare, toate magazinele vor sa aiba vanzari cat mai ridicate, astfel aplica pentru produse cat mai moderne, mai bune din punct de vedere calitativ, dar si la preturi cat mai rezonabile si accesibile.

Lucrand in mare parte cu aceste tipuri de site-uri, sunt intr-o oarecare masura la curent cu sortimentele de produse si cand am nevoie de ceva anume stiu unde sa caut.

Asa am aflat si de acest accesoriu¬†Sonia Ricci, o geanta casual de fabricatie italiana,¬†deci de calitate superioara, ce face ca personalitatea unei doamne/domnisoare sa iasa in fata si sa para cat mai eleganta. Fiind din piele, cu doua barete detasabile, aceasta geanta poate fi purtata fie pe umar, fie pe incheietura, ceea ce face orice tip de femeie sa fie ‘innebunita’ dupa achizitionarea ei.

Imediat cum am gasit aceasta geanta, m-am gandit la modul in care calitatea materialului si design-ul modern, elegant si comod al acesteia reflecta un pret mai mult decat accesibil, lucru de care orice persoana, dornica sa isi cumpere un articol vestimentar ca acesta, ar fi de acord. Ideea acestui produs este de a oferi o prestanta asupra purtatorului si de a ii scoate in evidenta pesonalitatea si caracterul de care are parte.

Putem spune ca este cadoul perfect pentru tine sau pentru o prietena. Pretul acestui produs este de aproximativ 300 RON, insa, se pare ca este unul destul de mic avand in vedere calitate lui.

Vezi acest produs si multe alte modele!

Voteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>