3 situatii in care poti purta geanta casual Carla Ferreri

Ca si geanta de culoare neagra, cea alba poate fi purtata aproape in orice situatie. Avand o suprafata mata, ofera posibilitatea combinarii cu mai multe tinute, iar cele 2 barete fixe si bara suplimentara detasabila o face o poseta accesibila, comoda si usor de purtat. Contine un compartiment interior si un buzunar exterior cu fermoar, ceea ce o face sigura si incapatoare.

geanta-casuala_1

Reducere de 75%

Ca sa intelegeti mai bine aplicabilitatea indiscutabila a acestei genti iti propun 3 tinute pentru 3 situatii diferite:

     Intalnire de afaceri sau tinuta business

tinuta_businessInspirata din garderoba actritei Cameron Diaz, tinuta ofera o alta perspectiva asupra femeii business. Rochia de o feminitate aparte, dezvaluie caracterul senzual si puternic al femeii care o poarta. Impreuna cu pantofii albi stiletto, geanta realizeaza o imagine clasica, versatila si practica. Aceasta tinuta reprezinta combinatia perfecta intre farmecul luxuriant si constienta in materie de moda.

 

 

 

 

Intalnire cu prietenii sau tinuta casual

tinuta_casualDe cate ori ai vrut sa iesi in oras cu prietenii si nu ai avut nicio idee in ce sa te imbraci si mai ales cu ce sa iti asortezi geanta? Vin cu o idee simpla de outfit care iti va pune in evidenta potentialul de a combina utilul cu placutul. Incearca o pereche de jeans, o bluza sau o camasa alba si un cardigan largut crem. Aceasta tinuta avantajeaza toate tiparele feminine, iar in combinatie cu geanta casual completeaza imaginea unei femei moderne.

 

 

 

 Cina romantica sau tinuta girly

tinuta_romantica

Pentru o cina romantica sau o plimbare in 2 pe un bulevard luminat iti recomand sa porti geanta casual cu o rochita delicata lila, un semi-cardigan si o pereche de pantofi specifici balurilor. Aceasta tinuta este ideala daca doresti sa impresionezi prin gustul vestimentar. Cu siguranta iti vei pune in evidenta latura inocenta.

Tu cu ce ai purta aceasta poseta casual alba Carla Ferreri? (reducere de 900 de lei aici)

3 situatii in care poti purta geanta casual Carla Ferreri 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>