La moda oriunde te-ai afla!

imagine_poseta_mayrah

Vrei sa stii pretul?

Geanta Mayrah din colectia Nucelle este o geanta al cazui model este foarte bine vazut atat la noi in tara cat si in strainatate. Are un aspect simplu cu o culoare calda, este confectionata din piele naturala, cu pattern.

Contine 3 buzunare interioare si unul exterior pentru o mai buna compartimentare si se inchide cu clips metalic si fermoar pentru o siguranta garantata. Se curata usor cu un material moale si este personalizata cu logo.

Asa cum ziceam mai sus, geanta este foarte versatila si poate fi purtata in orice tara atata timp cat ai tinuta si stilul corespunzator. Pentru fashionista din tine voi prezenta in acest articol 5 tinute din 5 locuri diferite de pe glob, toate asortate cu geanta Mayrah din colectia Nucelle.

Geanta o gasesti in acest magazin!

FRANTA

tinuta_franta

Termeni precum en vogue, a la mode sau chic sunt direct preluati din limba franceza tocmai pentru ca francezii au un stil aparte si un farmec usor de recunoscut. Astfel ei folosesc tinute din materiale delicate si usor de purtat, rafinate si jucause.

 

 

 

 

GRECIA

tinuta_greciaVara aceasta am vizitat minunata Grecie si una din tinutele des intalnite a fost cea compusa dintr-o fusta lunga sau chiar rochie, specifica temperaturilor ridicate. In serile mai racoroase, grecoaicele purtau si o esarfa delicata.

 

 

CHINA

tinuta_chinaIntotdeauna m-am asteptat de la chinezi la ceva mai extravagant, insa cautand am descoperit ca in materie de moda sunt chiar modesti si prefera sa asorteze cel mult o piesa vestimentara.

 

 

 

SINGAPORE

outfit_singaporeCeva chic, nici elegant, nici prea simplu este stilul care reprezinta Republica Singapore. Bluze pastelate si delicate, accesorii potrivite si incaltamintea corespunzatoare. In materie de fashion, acestia sunt adeptii unor tinute cuminti.

 

 

 

SAN FRANCISCO

outfit_sanfranciscoRochite, pantaloni scurti si fuste. Aceste sunt piesele vestimentare care ii reprezinta pe cetatenii orasului de pe locul 2 din Statele Unite ale Americii din punct de vedere al densitatii.

La moda oriunde te-ai afla! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>