Nucelle Fausta – geanta de zi cu zi pentru femeile practice

Cu o culoare care impresioneaza in primele secunde, dar si un design creat special pentru femeile dinamice, mereu in miscare, poseta Fausta ofera functionalitate la un pret special: 279,90 lei. Ridica-ti statusul stilistic cu acest nou tip de accesoriu.

nucelle_fausta

Aceasta casual handbag vine cu un model de piele de sarpe, avand doua barete fixe si una detasabila. Inteligent compartimentata, a fost creata pentru o femeie activa care are nevoie de foarte multe lucruri in timpul zilei, iar dimensiunile acestei genti sunt excelente pentru orice reprezentanta a sexului feminin care adora culoarea, eleganta si functionalitatea.

Nucelle Fausta a fost proiectata intr-un mod structural unic, fiind potrivita pentru orice ocazie. Este ideala si compacta, finuta si chic, cu un design care o face potrivita pentru multiple tinute – este excelenta chiar si cu o pereche de blugi, dar si cu o rochie neagra.

Modul in care acest tip de accesoriu completeaza garderoba si tinuta unei femei nu tine numai de culorile sale, dar si de calitatea materialelor care, in acest caz, imprima o imagine vizuala puternica pentru cea care poarta modelul Faust. Linia Nucelle este o linie eleganta, care impune prin modul in care creeaza design-ul si jongleaza cu culorile exotice ale gentilor.

Fabricata din piele, geanta Fausta poate fi asortata la orice eveniment cu aproape orice gen de tinuta – iar culoarea aparte care sare in evidenta iti ofera un plus de senzualitate.

Este incredibil cat de multa versatilitate poate oferi acest accesoriu femeii care o achizitioneaza. Eu recomand acest produs pentru faptul ca este unul premium la un pret extraordinar.

Fa-ti un cadou binemeritat de Craciun. Acum iti poti completa tinuta mult mai usor cu o geanta care este in trend si iti ofera un plus de feminitate si eleganta. Fii femeia practica, cea care stie mereu ce vrea si se prezinta mereu cu o imagine impecabila in orice cadru social.

O gasesti in cel mai mare magazin online.

Nucelle Fausta – geanta de zi cu zi pentru femeile practice 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>