Geanta eleganta pe care o cautai de mult !

Daca stilul tau personal este definit prin cuvintele eleganta, rafinament si stil, aceasta geanta este ceea ce iti trebuie.

De asemenea, chiar daca nu ai adoptat acest stil in mod curent, dar natura serviciului tau, sau o anumita ocazie iti impune o tinuta eleganta, atunci cu acest accesoriu iti vei construi un look de invidiat!

luisa_vaninni

 

Te intereseaza o reducere de 76%?

Gentile italienesti sunt renumite pentru designul lor splendid, dar si pentru calitatea materialelor folosite si a tehnicilor de productie. Cele mai faimoase posete italienesti sunt pe departe mult prea scumpe pentru majoritatea femeilor, iar acestea se multumesc cu variante contrafacute ale acestor modele faimoase, uitand de faptul ca exista genti de calitate, tot produse in Italia, insa pentru care nu trebuie sa platesti numele firmei, ci doar produsul in sine.

Un exemplu graitor este aceasta geanta superba, din piele de vitel, Luisa Vannini. Detaliile acestui model o fac speciala, precum logo-ul auriu atasat baretei sau fermoarul semicircular, pana la baza gentii. Culorile se imbina placut, creand la final un accesoriu elegant si rafinat.

Asa cum am subliniat si mai sus, ea este perfecta pentru o tinuta business, de purtat la birou, precum o camasa in culori pamantii si o fusta neagra, office. De asemenea, poti combina aceasta geanta cu o rochie simpla, chiar alba daca vrei sa te faci remarcata pana la capat!

camasa_alore(camasa Alore, elefant.ro)

fusta_nife

(fusta Nife, elefant.ro)

 

 

 

 

De asemenea, poti purta geanta cu o rochie sau o bluza intr-un roz pal, chiar daca la prima vedere culorile gentii nu au nimic de-a face cu rozul, aceasta combinatie cu siguranta va impresiona si vei ajunge in scurt timp sa dai sfaturi vestimentare colegelor tale!

rochie_alore

(Rochie matlasata Alore, elefant.ro)

Fii creativa si imagineaza-ti propriile combinatii de haine cu care vei purta aceasta geanta, la final insa, poti fi sigura de un lucru: aceasta geanta iti va fi admirata si invidiata mult timp de acum inainte!

Geanta eleganta pe care o cautai de mult ! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>