O geanta perfecta pentru fiecare zi!

De multe ori am cautat o geanta care sa poata fi purtata la o tinuta casual, dar sa mearga la fel de bine si la o tinuta mai eleganta pentru zilele in care nu poti purta blugii preferati.

Am gasit acest cosulet Anna Fellini, in cautarea unei posete care sa indeplineasca nevoile mele, si pot spune ca nu a mai fost nevoie sa caut mai departe! Ea este incapatoare, pot lua cu mine toate lucrurile fara de care nu plec de acasa si mai ramane loc in ea, iar sistemul de inchidere al gentii este foarte interesant, fermoarul fiind ascuns, dar foarte usor de umblat la el.

cosulet_portocaliu

O gasesti in acest magazin

Cu toate acestea, ce m-a incantat cel mai mult a fost culoarea gentii – portocaliul este culoarea mea preferata si merge de minune cu maroul baretelor, la final efectul vizual pe care ti-l ofera se poate rezuma in 3 cuvinte: calitate, modern, chic!

Faptul ca poti purta acest accesoriu la o tinuta casual, cu blugi si un pulover finut, din lana sau casmir, sau chiar si cu un tricou funky, cu mesaj amuzant, m-a convins ca este perfecta pentru weekend-uri.

Insa, la o a doua privire mi-am dat seama poate fi purtata cu la fel de mult succes si cu o tinuta office! Pentru iarna, orice palton sau geaca in culori pamantii se va potrivi cu aceasta geanta, iar cand va veni vremea mai calduroasa, tot ce trebuie sa faci este ca gasesti un sacou, fie negru, fie cu un model in putine culori!

Cu geanta cosulet Anna Fellini vei fi pregatita sa iesi din casa in orice secunda, indiferent de stilul hainelor tale, deoarece este o geanta versatila, moderna si foarte incapatoare pentru ca tu sa ai tot ce iti trebuie la tine!

pulovernataleesacouiska

(sacou Iska – 70% reducere)

(pulover Natalee ->>)

 

 

tricou

(tricou Tshirt Factory)

O geanta perfecta pentru fiecare zi! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>