Geanta de mana – mereu moderna

Stiu, stiu, imi vei spune ca o geanta de mana nu este practica, nu este moderna, nu se potriveste stilului nostru de viata. Totusi, te contrazic!

O geanta de mana bine gandita poate fi si practica si moderna si potrivita ritmului rapid al vietii secolului XXI. Pentru a argumenta punctul meu de vedere, iti aduc un exemplu drag mie – geanta Roberta Minelli, ale carei linii elegante aduc aminte de celebra Birkin bag, atat de iubita de vedete de aproape trei decenii si care continua sa fie la fel de cautata si astazi.

Fashion icon international, Victoria Beckham este doar una dintre celebritatile care au fost cucerite de aceasta geanta atemporala si care detin mai multe variante ale pieselor renumite pentru care exista liste de asteptari care au ajuns si la 6 ani!

victoriabeckham2victoriabeckham

Daca stilul elegant al Victoriei va place, il puteti imita incorporand un accesoriu mult mai accesibil precum geanta Roberta Minelli.

geantamanarobertaDimensiunile generoase, pielea texturata, baretele subtiri, sistemul ingenios de inchidere, accesoriile aurii sunt cateva din trasaturile care o recomanda ca fiind o foarte buna alegere, atat in alcatuirea unei tinute clasice, de o frumusete discreta, cat si a uneia smart casual, semnaturile stilistice ale Victoriei.

Adauga intotdeauna o pereche de pantofi cu toc cui ametitor de inalt si bot ascutit, care alungesc picioarele, o pereche de ochelari de soare supradimensionati pentru un aer misterios si pastrati accesorizarea minimala in rest.

Aici poti gasi pretul si mai multe poze!

Si daca te intereseaza, uite cateva outfituri pe care ti le recomand :

primul_outfit

Rochie (de aici) si pantofi TinaR (de aici), geanta Roberta Minelli (de aici), ochelari de soare Spy Optic (de aici) si curea LAUREN Ralph Lauren (de aici)

outfit2

Cardigan Votre Mode si fusta 1060, bluza Amafashion, ochelari de soare Michael Kors si pantofi Charles by Charles David (mai multe modele aici).

outfit3

Pulover Amafashion, jeans Only (de aici), ochelari de soare Spy Optic (de aici) si pantofi TinaR.

Gata, acum sti cum poti purta o geanta de mana!

Voteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>