6 genti office sub 150 de lei

Daca tot suntem in sezonul reducerilor, haide sa profitam si sa vanam cele mai trendy produse, la cel mai mic pret! In acest articol ne-am axat pe genti care au un pret sub 150 de lei, care fie sunt din piele naturala, fie din piele ecologica, dar au un design perfect pentru o zi de serviciu sau o intalnire importanta! 

1. Geanta Zelda de la ADONA

zelda

Am ales special sa incep cu o pata de culoare, mai ales pentru ca majoritatea femeilor adopta tinute monocromatice, in nuante inchise pentru o zi de serviciu, iar o geanta colorata va complimenta de minune un astfel de outfit! Geanta este din piele ecologica, la pretul de 119,90 de lei.

2. Geanta Ava de la MAYA 

ava

Aceasta geanta are dimensiuni reduse, insa este excelenta si pentru o tinuta casual si pentru o tinuta business. In plus, geanta este confectionata din piele naturala si este redusa la pretul de 119,90 de lei!

3. Geanta Claudia de la ADONA

Claudia

Confectionata din piele ecologica, cu doua barete fixe si cu un design simplu si fara detalii inutile, geanta Claudia este ideala pentru orice ocazie si destul de incapatoare pentru nevoile tale.

4. Geanta Giulia de la MAYA

Giulia

Din piele naturala, cu o bareta ajustabila, geanta Giulia este versatila si are un pret de doar 69,90 de lei!

5. Geanta Lenore de la ADONA

Lenore

Este din piele ecologica, insa culoarea, designul elegant si pretul de doar 129.90 de lei i-au asigurat un loc bine meritat pe aceasta lista. Geanta este insotita si de o bareta ajustabila, pe langa cele doua barete fixe.

6. Geanta Nicoletta de la Francesca Moretti

nicoletta

Ultima geanta, dar nu cea din urma este din piele naturala si este redusa la pretul de 104,90 de lei, un adevarat chilipir!

6 genti office sub 150 de lei 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>