Gentile Nucelle – accesoriul perfect pentru o femeie stilata

Fiecare femeie stilata intelege rolul unei genti elegante si la moda, deoarece acestea pot face diferenta intre o tinuta neglijenta si una sofisticata. Astfel, este foarte important ca fiecare dintre noi sa avem o geanta care sa incoroneze prezenta noastra. Desigur, vânatoarea dupa geanta perfecta poate fi obositoare.

Insa sunt firme care se gandesc la acest lucru si creeaza genti pentru toate tipurile de tinute pe care o femeie le-ar putea realiza. Iar Nucelle este una dintre gamele cu genti absoulut perfecte pentru a pune accetul pe tinuta dumneavoastra.

lorena

 

Disponibila in acest mall online!

Pentru zilele pe care le petreceti la birou geanta Lorena este perfecta, datorita aspectului de diplomat. Aceasta se va asorta foarte bine cu toate costumele dumnevoastra. In plus, este o geanta foarte practica deoarece are buzunare interioare pentru a va pune lucrurile de valoare si unul exterior pentru cele pe care le folositi des.

emily

Iar atunci cand vreti sa indrazniti sau aveti nevoie de putin curaj, puteti purta geanta Emily care vine in culori fabuloase, iar detaliile metalice de la nivelul baretei ii aduc un plus de sofisticare.

ester

O geanta de zi cu zi este Ester. Aspectul casual al acesteia poate fi coordonat cu orice tinuta mai lejera. Compartimentarea acesteia este un avantaj extraordinar deoarece va poate tine toate lucrusoarele in ordine, iar pentru chei, de exemplu, nu va trebui sa scotociti.

laurent

Totusi, Nucelle s-a gândit si la tinutele urbane si cele black tie la care participati. Pentru orice tip de vestimentatie urbana de seara sau de zi puteti opta pentru o geanta Laurent. Gentile tip postas nu vor iesi niciodata din trend deoarece sunt foarte comode si versatile. Iar gentile Laurent indeplinesc aceste criterii, dar le adauga si pe cele de stil. Culorile lor sunt vii si usor de asortat, iar bareta metalica le adauga un plus de eleganta. Iar detaliile metalice o ajuta la transformarea seara-zi.

picasso

Pentru o tinuta statement trebuie neaparat sa purtati geanta Picasso. Detaliile geometrice vor aduce un plus de structura fiecarei tinute. Iar designul interesant o ajuta sa devina o piesa de rezistenta al unui outfit.

chantal

Pentru o seara reusita in oras aveti nevoie de o geanta plic de calitate dar si practica. Geanta plic Chantal are mâner si bareta tocmai pentru a fi usor de folosit. Aceasta are detalii geometrice care vor aduce structura tinutei.

Atunci când cumparati genti este bine sa optati pentru genti de calitate, din piele, deoarece acest detaliu aduce un plus de eleganta tinutei.

Gentile Nucelle – accesoriul perfect pentru o femeie stilata 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>