Geanta shopper Sonia Ricci

In zilele noastre, cand ritmul de viata este atat de rapid si suntem intr-o permanenta alergatura – de acasa la serviciu, de la serviciu la un curs de perfectionare, de la curs la sala, de la sala la cina, de la cina acasa si a doua zi o luam de la capat, trebuie sa fim mereu pregatite sa avem la noi tot ce ne trebuie. Pentru asta, ne bazam pe geanta noastra cea de zi cu zi, in care, cum glumea odata cineva (foarte bine inspirat, de altfel), pare sa incapa toata viata unei femei. :)

Scurt Istoric

Altcineva, si mai bine inspirat, a avut o idee minunata: a inventat geanta shopper*. Si nu, nu cred ca este o concidenta ca este denumita dupa una dintre activitatile noastre preferate :) – de fapt, cred ca o femeie a inventat-o, satula sa tot care dupa ea plase si pungi pline de cumparaturi. Daca tot caram atat de multe cu noi peste tot, macar sa o facem cu stil…

Aceasta geanta casual Sonia Ricci este alegerea perfecta daca si tu esti zi de zi in situatia descrisa mai sus.

Fabricata in Italia, din piele, disponibila in mai multe culori, geanta aceasta este suficient de incapatoare sa iti care tot ce ai tu nevoie intr-o zi oarecare.

geantasoniaricci

Geanta Sonia Ricci - mai multe poze aici

Pretul, pe care il poti vedea aici, este accesibil avand in vederea calitatea acestui accesoriu care iti confera un plus din toate punctele de vedere – look, incredere, personalitate.

Cum am ales aceasta geanta shopper? Simplu:

-       Geanta shopper trebuie sa fie exact atat de mare incat sa poata cuprinde tot ce iti trebuie intr-o zi (laptop – in cazurile de urgenta cand ti se rupe geanta de laptop, tableta, telefonul, agenda, produsele de machiaj, portofelul, pachetul cu mancare pentru pranz – nu e foarte elegant, dar e util, o pereche de pantofi comozi de schimb in zilele cand scoti la plimbare pantofii tai cei noi si netestati – poate sunt incomozi)

-       Ai grija la proportii – o persoana scunda sau foarte slaba va arata coplesita de o geanta prea mare, o persoana planturoasa va arata masiva daca poarta o gentuta minuscula

-       Manerele trebuie sa fie suficient de lungi incat sa poti purta geanta pe umar (imagineaza-ti numai cat de grea este o geanta care contine toate cele enumerate mai sus! Cine ar putea sa o duca in mana?)

-       Verifica daca materialul din care este facuta este de calitate, iar cusaturile sunt solide si bine executate

Avand toate aceste lucruri in vedere, este imposibil sa dai gres cand alegi o geanta shopper.

*A nu se confunda cu shopping bag – punga de hartie pentru cumparaturi, inventata in perioada 1910-1915 de ingeniosul Walter H. Deubner, patronul unei mici pravalii din St. Paul, Minnesota, care a dorit sa-si ajute clientii sa care mai usor cumparaturile facute.

Voteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>