O geanta pentru fiecare moment al zilei

Toate putem sa recunoastem ca uneori nu avem chef sa ne schimbam geanta. Chiar daca dimineata mergem la birou, la pranz ne vedem cu fetele la o cafea iar dupa orele de program iesim sa vedem un film, mizam pe o singura geanta sa ne fie alaturi in acea zi.

Din acest motiv este important sa avem genti de calitate, pentru ca nimeni nu vrea sa alerge toata ziua cu o bareta rupta, care se pot mula pe fiecare moment al zilei. Vorbesc despre gentile cu un design clasic, precum geanta Alberta de la Francesca Moretti, cu elemente de modernitate care se gasesc in detaliile acesteia.

alberta1

Redusa aici cu 58%

Geanta Alberta este fabricata din piele naturala, cu finish lucios si are doua barete fixe. Se inchide cu fermoar dar are si un sistem metalic care alaturi de logoul firmei aduc un element de modernitate si eleganta acesteia. Desigul simplist, ea fiind o geana tote, se impune prin eleganta gentii.

Insa nu numai felul in care arata o geanta, este important pentru o femeie activa, ci si aspectul practic. Astfel, putem spune ca in general avem nevoie de genti spatioase in care sa ne incapa actele, portofelul, agenda, ceva e mancare, cheile, poate un termos cu cafea, niste farduri si multe altele, dupa cum ne este bunul obicei.

Geanta Alberta este suficient de spatioasa pentru toate cele necesare unei femei, ea avand o lungime de 35 de centimetri si o inaltime de 28. De asemenea, este prevazuta cu doua compartimente, care va va ajuta sa va organizati mau usor, separate de un buzunar cu fermoar in care puteti tine lucrurile de valoare.

alberta2

Unul dintre avantajele acestei genti cu o eleganta clasica este ca poate fi cumparata in mai multe culori. Astfel, dupa ce va veti indragosti de ea, o veti purta si ca un accesoriu statement.

Desigur, versitalitatea acestei genti este cea mai importanta. Datorita aspectului curat si elegant ea poate fi purtata impreuna cu o tinuta office, precum si cu una casual. Si forma gentii Alebrta incurajeaza la o purtare prelungita, deoarece este incapatoare si compartimentata pentru a se mula pe necesitatile tuturor femeilor. Iar materialul de buna calitate din care este fabricata poate sustine o purtare indelungata.

Voteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>