Fii indrazneata cu ajutorul unei genti rosii

Rosul este o culoare care defineste feminitatea. Insa, o femeie activa care trebuie sa se supuna regulilor societatii in mai multe medii, este destul de greu sa poarte un outfit in totalitate rosu. Din acest motiv sunt foarte populare accesoriile de aceasta culoare.

Gentile rosii sunt cele mai versatile dintre toate celelalte culori aprinse. Acestea se asorteaza usor cu toate culorile neutre care sunt indicate pentru tinutele office si smart cum ar fi bej, negru, maro, crem si alb si fac un contrast deosebit cu celelalte culori, precum albastru, bleu, verde si roz. Astfel, fiecare femeie are nevoie de o geanta rosie pentru fiecare ocazie.

geantar1

 

Vezi o sumedenie de genti rosii aici!

O tinuta office o puteti asorta cu o geanta trapez, incapatoare de la Francesca Moretti, cum ar fi geanta Perla. Detaliile de piele de sarpe si pilea intoarsa  adauga un plus de eleganta. De asemenea, este foarte practica pentru o femeie activa.

geantarosie2

Daca optati pentru o tinuta smart, atunci geanta Danielle, de la Francesca Moretti este perfecta pentru a aduce un plus de culoare si de feminitate ansamblului.

poseta3

Orice tinuta de zi poate fi incoronata cu o geanta rosie. Pentru orice tinuta de zi puteti opta pentru o geanta rosie de tip postas, care sunt acum foarte in voga. Aceasta va va aduce un plus de eleganta si feminitate. O optiune este geanta Alessandra de la Francesca Moretti.

rucsacrosu

O tinuta de strada, lejera poate fi asortata cu un rucsac rosu. Astfel, puteti aduce o nota de feminitate unui outfit bazat pe culori neutre sau uzuale. Astfel, un rucsac rosu, precum Irene de la MAYA, va mentine aerul tinutei in timp ce poate deveni foarte usor piesa de rezistenta a intregului ansamblu.

maya2

Pentru o seara eleganta trebuie sa aveti ca alternativa o geanta plic rosie deosebita, asa cum este geanta Laura 37 de la Anna Fellini. Pe langa faptul ca rosu este una dintre culorile anului 2016, aceasta face un contrast deosebit cu negru, crem, alb sau ivoriu. Prin urmare, veti iesi in evidenta cu ajutorul unui plic elegant cu o culoare puternica.

Este important atunci cand alegeti o geanta ca aceasta sa va reprezinte si sa va complementeze. Astfel, o geanta rosie va va sublinia feminitatea chiar si in cele mai stricte momente si va va scoate in evidenta curajul si indrazneala, precum si senzualitatea.

Voteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>